Donateur worden?

Inloophuis Hoogvliet is volledig afhankelijk van donaties en giften, we zijn blij met iedere bijdrage die we krijgen. Om het werk van het inloophuis voort te kunnen zetten is en blijft geld nodig.

Steun het inloophuis want het is belangrijk voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Inloophuis Hoogvliet is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling ( ANBI) Dit houdt in dat bedragen die aan ons geschonken worden, aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting en/of vrijgesteld zijn van schenking- of successierechten.

U kunt uw donatie overmaken op ABN- Amro rek.nr.

NL11 ABNA 051.63.94.509 ten name van Stichting Ankh.

Dank u wel voor uw steun!